Határonkívül

Határokon át, földön, vízen, levegőben

Szolgálati....

2015. május 31. 09:46 - SodalisO

00szolgkozl_1.jpg

 

                                                                Gondolom mindenkit érdekel!:-)

 

Ma NEM megyek sehova, NEM veszek semmit, NEM csinálok semmit, NEM mondom meg mi lesz a kaja,NEM ,NEM és NEM, hiába sírsz, könyörögsz, tőlem rághatod a körmöd is....Akkor sem és ma NEM!

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hataronkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr967506254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2015.05.31. 10:43:26

Ez most olyan, mint egy barátom (akkor) négyéves kislánya:

"Úgysem mondom meg neked, hogy babát kaptam karacsonyra!"

(és akkor mit fognak "leutánozni" a többiek? :-))) )

Latcho Rom 2015.05.31. 14:00:46

@rezsöatya: Szalloige a csaladban "nem mondom meg hogy mit akarok enni".

Solt Máté mondogatta nekunk, Ottilia pici fia - nalunk volt parizsban par hetet - eszmeletlen kis fazon volt, ahogy az anyukája is.
Nincsenek már, de még mindig mondogatjuk ha nem tudjuk hogy mit főzzünk :) Mint ma is :D

Suvahe · http://suvahe.blog.hu/ 2015.06.01. 09:22:01

Engem nagyon érdekelnek az ilyen "NEM, de mégis" dolgok. Amy sem él már, de legalább elmondta a NEMET mielőtt helló szia.
Azt már sokat hallottam pl. miért egészségtelen a cigi. Azt viszont ritkábban hogyan élvezi aki szívja. Ez utóbbi - szerintem - érdekesebb.

rezsöatya 2015.06.01. 09:47:52

@Suvahe: mondjuk ez engem is erdekelne!
Gimis koromban (mint minden fiatal, szerintem) kiprobaltam, nem izlett. Gondoltam, nyilvan egy slukktol nem tudom meg, mi a jo benne, ezert a nyari szunetben ket doboz jo minosegu cigivel meg egy jo konyvvel elvonultam harom napra egy ismerosom hetvegi hazaba es modszeresen (nem egyszerre!) elszivtam mind a ket doboznyit. Nos, a vegere sem jottem ra, mi a jo benne, igy az azota eltelt negyvenvalahany ev alatt soha, egyetlen szalat sem...
Viszont iszonyuan zavar, ha passzivan el kell viselnem. Es mit tesz az emberi psziché? Kedvesem dohanyzik es az pl. egyaltalan nem zavar...

Suvahe · http://suvahe.blog.hu/ 2015.06.01. 10:43:30

@rezsöatya: Ugye. Mint amikor az ember szívesen elmesélné milyen az amikor valaki füstöt lehel a nyakába és ez milyen világrobbanást idéz elő benne, és úgy mesélje hogy egyszerre szívnál is belőle meg el is dobnád.
süti beállítások módosítása