Határonkívül

Határokon át, földön, vízen, levegőben

Egy barátom bejegyzése a Párizsban történtekről

2015. november 16. 10:17 - SodalisO

Olvasásra ajánlom egy kedves barátom posztját. A párizsi terrorra reagált. Őszintén. Szívből.

Felhívás minden tisztességes, jóérzésű emberhez.

 

500_f_33673816_a0jxbnzhgbdgrp51ddtdthhvspfespgs.jpg

 

/szerző:Quercus erdész, készült:2015.november 14. /

"A mai nap a gyász napja. A mérhetetlen düh, és a végtelen szomorúság napja. Megint legyőztek bennünket. Megint ellenünk fordították az Isten igéjét: szeresd felebarátodat. Megint föl kell tennünk a kérdést: mik akarunk lenni mi európai emberek. Mi mindnyájan. Barmok, akiket bárki, bármikor vágóhídra hajthat, egy magát megvédeni képtelen civilizáció polgárai, akik harc, küzdelem nélkül, önként menetelnek a pusztulásba, vagy.....

Vagy élni akarunk. De ehhez először föl kell ébredni. Ehhez előszór meg kell érteni végre, hogy a liberalizmusnak vége. De ha nem térünk észhez, a liberalizmus a haláltusájában bennünket is a pusztulásba ránt. Ezért drasztikus lépésre kell elszánni magunkat. Minden európai polgárnak együtt, egyszerre, összehangoltan. Le kell kapcsolni a liberalizmust a lélegeztető gépről! Azonnal. Forradalom kell. Európai léptékű forradalom. Le kell számolni az európai politikai "elittel". Azokkal, akiknek a lassú, de biztos pusztulásunk köszönhető. Akik évek, évtizedek óta azt hazudják nekünk, hogy a mi érdekünkben tevékenykednek, miközben csak a saját, és kitartóik, gazdáik érdekeit nézik. Akik megjátsszák, hogy megrendülnek a ártatlan emberek értelmetlen halálán, de eközben semmit nem tudnak, akarnak tenni, hogy ezeket a vérengzéseket megakadályozzák. Mert ezekre nem liberális választ kell adni. De ők csak ilyet ismernek. Alkalmatlanok még arra is, hogy áramot vezessenek, nem hogy országokat, vagy Uniót.

A saját kezünkbe kell venni a sorsunk irányítását. A felebaráti szeretet, a Krisztusi irgalom nem egyenlő az öngyilkossággal. Meg kell védeni magunkat, ha kell erő alkalmazásával. Aki az életünkre tör, annak nincs kegyelem. Az iszlám az életünkre tör. Ezért ki kell takarítani Európából. Amíg azzal foglalkozunk, meg ne sértsük őket, amíg az a szempont, hogy nekünk befogadóknak kell lennünk, amíg a saját fajtájuk nem segíteni akar rajtuk, hanem mecseteket építeni Európában, hogy onnan irányítsák a lemészárlásunkat, na addig a biztos pusztulás a jövőnk. 

Lehet ezeken a dolgokon töprengeni, tépelődni, de azok, akik az életünkre törnek, nem várják meg, mire jutunk. És minél tovább elmélkedünk, minél később értjük meg, hogy föl kel emelni a fejünket, hogy föl kell vennünk a kesztyűt, hogy küzdenünk kell az életünkért......na annál kisebb lesz az esélyünk a győzelemre. 

De mint mondtam, mai nap a gyász napja. Kérek mindenkit, este gyújtson egy szál gyertyát, egy mécsest az ártatlan áldozatok emlékére. Fogadja be őket a Jó Isten a Mennyeknek Országába. "

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hataronkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr928082210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.16. 10:40:02

A megoldás már nincs messze: a kontinens forrong, a liberalizmus pedig agonizál.

A nagy kékség · https://anagykekseg.wordpress.com/ 2015.11.17. 10:31:29

Az egyik cikk alatt olvastam egy érdekes hozzászólást, amin egy kicsit elgondolkodtam. Azt kérdezte a kommentelő, hogy a nemrég felrobbantott orosz gép tragédiája után vajon miért nem öltözött trikolorba a világ?

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.11.17. 12:13:11

@A nagy kékség: ezt a facebookon is sokan megkerdeztek....meg, hogy milyen mar ez a fancia zaszlozas, meg hasonlok....
En a magam neveben mondom, nekem most lett elegem,igy a francia zaszlival jelzem a vilag fele a tiltakozasom es az egyutterzesem a terror aldozataiert es csaladtagjainak. Mert nem tudok sem Oroszhonba es Franciaorszagba utazni, hogy egyutt demonstraljak veluk....
Reszemrol jelzes a vilag fele...

rezsöatya 2015.11.17. 12:34:16

@A nagy kékség: talan mert eleinte az oroszok is tagadtak, hogy pokolgep volt.
Muszaki hibaert meg "nem jar"! :-P

(Egy hettel kesobb meg mar snassz... ugye a mohacsi vesz idejen sem szinezte senki a facebookjat. Pedig ott is Allah nevet hasznaltak az "elkovetok")

Ettol meg mindenki sajnalta/ja az aldozatokat.

Sajnalok mindenkit, aki nem sajat hibajabol szenved. De errol tobb poszt is szolt mar itt - lasd gyermekek es nok elleni eroszak a vilagban.

A nagy kékség · https://anagykekseg.wordpress.com/ 2015.11.18. 10:52:01

@NagyságosSodalisO [eng]: Tegnap a Népstadionnál gépfegyveres rendőrök mászkáltak. Átvillant az agyamon, hogy ott a sok zöldséges, egyéb árus, akár ott is robbanthatnának. Aztán metróztam egyet, és ott is eszembe jutott, hogy elég lenne egy "ottfelejtett" csomag. Szóval elég sebezhető lett a világunk, bár ez évekkel, évtizedekkel ezelőtt is így volt, csak most kicsit felgyorsultak az események.

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.11.18. 12:50:33

@A nagy kékség: Az biztos, hogy a lehetőségek szerinti legforgalmasabb helyeken fognak robbantgatni. Ahol sok lesz a halott garantáltan. Stadionok, repterek, metró- vasút állomások, rendezvények, szórakozóhelyek .....
Folytatódni fog sokan vannak akik itt élnek már köztünk Európában, ráadásul jó sok kiképzett katonát be tudtak csúsztatni a "bevándorlók" között. Mi meg szállítottuk őket készségesen még beljebb ...Ilyen jó sora sosem volt a gyilkosoknak még a világban...Ingyen utazás, kaja, ruha, szállás, gondoskodás, zsebpénz.......Aztán meg felrobbantanak bennünket....Agyrém..

A nagy kékség · https://anagykekseg.wordpress.com/ 2015.11.19. 08:57:59

@NagyságosSodalisO [eng]: Nem akarom elölről kezdeni, de van nekem Hamid nevű barátom, akinek esze ágában sincs felrobbantania magát. A feleségével és a két gyermekével remekül beilleszkedtek Európába, a sajátján kívül három nyelven beszél, megbecsült munkaerő, és elhatárolódik a beteg eszméktől. Szóval nem minden "bevándorló" hord a testén dinamitot.

SodalisO · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.11.19. 11:08:53

@A nagy kékség: Hát nagyon remélem , hogy nem mind hord ilyet. Feltételezem ez így is van. Vannak jó muszlim hívő, JÓ emberek. Biztos. Kell, hogy legyenek. A világot még nem ördögök lakják. Csak ebben bízhatunk. Nekem most van két arab fiatal lakótársam , Iránból......hát...na...
süti beállítások módosítása