Határonkívül

Határokon át, földön, vízen, levegőben

Tágra zárt szemekkel....frissítve

2015. szeptember 12. 10:39 - SodalisO

Sosem voltam O.V fun, de most kivételesen minden egyes mondatával életemben először egyetértek

                                                                            Európa, ébredj!

eu-flag-color.gif

Igen,most már tágra zárt szemekkel nézem mi történik a hazámban. Óráról-órára változik a menekülthelyzet, ezzel párhuzamosan változnak az európai politikusok nyilatkozatai is. 

Honnan indultunk el? 

Hát onnan, hogy Magyarország lelketlen, gyűlöletkeltő és rasszizmust erősítő , kirekesztő hozzáállása sokkolta Európát."Ez nem emberbaráti , humanitárius viselkedés!"-mondták.

Németek: Várunk mindenkit.

Osztrákok: Hát jöjjenek, segítünk, kocsikat, vonatokat küldünk, MI fel vagyunk készülve. Majd mi megmutatjuk, hogy lehet ezt szépen" is csinálni.

Görögök: Továbbra is kontroll nélkül áteresztenek. /Néha elcsattan egy-két pofon/

Olaszok: Nem bírják már..

Makedónia: Határzáron gondolkodnak...

7a9f9de87493b911fa8e353bfe8cb6cb93012a6c.jpg

Szerbia : Nagy bajban van, lassan összeroppannak és ők is belefulladnak a szemétbe.

Aztán:

Lassan EURÓPA belefullad az idegenek, a törvényt sértő tömeg szemetébe.

Most: 

Már Németország sem olyan jó.Mennek tovább...pedig a rokonok várták őket állítólag....vagy mégsem ??Elköltöztek a rokonok Svédországba. Most arra tartanának Dánián keresztül. Csak halkan kérdezem: a nagy vízen hogy akarnak átmenni?

Már Németország sem boldog! Bajor emberek "Orbánt akarjuk" transzparensekkel demonstrálnak.

" Különbség semmi. ....Náluk is alszanak, földön, sárban, hidegben, sátrakban, tornatermekben, fáznak, éheznek, a kaja kevés és nem jó."

A német pártok és a média is pálfordult", egyetértőek, saját bőrön megtapasztalták azt , amiről eddig egyedül O. V beszélt./ Sőt, ma reggelre már 4000 katonával erősítik meg a rendfenntartók sorait . De hát miért is ? A kedves willkommen' vendégekkel valami baj lehet ? /

Ausztria besokallt. 3 nap után elég volt. Sajátbőrön" érzik , tényleg túl sokan vannak. Nem bírják. Lezártak mindent. Határ, vasút, országút.....Kösz, ennyi elég is volt. Különbség semmi. ....Náluk is alszanak, földön, sárban, hidegben, sátrakban, tornatermekben, fáznak, éheznek, a kaja kevés és nem jó.

Közben: Videók, fotók, szerteszéjjel, minden, ömlesztve. Vádló, provokatív, hiteltelen, hiteles, őszinte, . Szóval MINDEN. Mert most mindent szabad. Meglovagolva ezt a rendkívüli eseményt , bárki lehet erkölcstelen.

A riporter, a fotós, a hétköznapi olvasó is, egy jó fotoshop program és máris kész a vádló,lejárató "bizonyíték".

Megy a lassú kötélhúzás, a versenyfutás....kormányfők, pártok Eu-s képviselők, bizottsági elnökök között...és a magyar rendőrök is versenyt futnak a kukoricásban ....az illegálisan itt tartózkodó, törvénysértők után..

A szemét szaporodik, a tömeg sokasodik, a probléma egyre nagyobbra dagad........

Én meg csak halkan kérdezem meg....

A képeken, videókon látott felbőszült és követelőző tömegben kik azok a fiatal emberek akiknek kapucni van a fejükre húzva, a szájuk elé szorosan kötött sál van , csak a vad tekintetük látható.....Magyarországon ki elől rejtőzködnek? 

A szemét szaporodik......kitartást kívánok mindenkinek!

2015.szeptember 13.

Németország felfüggesztette a Schengeni egyezményt, szoros határőrizet lesz

Ma rekordszámú menekült érkezhet , több mint 8000 menekültre számítanak.

Magyarország riadókészültséget rendelt el a déli határ menti rendőrkapitányságoknál.Ez azt jelenti minden mozgósított rendőrnek 2 órán belül be kell érnie a szolgálati helyére.

 Ausztria még próbálja tartani magát, de már segítséget kér Nickeldorf polgármestere, a falu lakossága kicsivel több mint 1000 fő és a mai nap folyamán több mint 10000 fő érkezett.

Egyelőre továbbra is özönlik az illegális "sereg"......nézem őket.....még mindig alig hiszek a szememnek......olyan mintha egy fikció próbaverzióját nézném......

22:40 pm   A déli határon a következő 2 napban a szerb oldalról úgy néz ki át fogják tolni a felszaporodott 25-30 ezres tömeget , még a 15.-i határzár előtt. Az még egy finom falat lesz.....

Vásárhely24:

2015 szeptember 13. vasárnap 22:27 | Szombat Mihály | Forrás: MTI

Riadóztatták a Csongrád megyei rendőröket - is

Riadót rendelt el Papp Károly országos rendőrfőkapitány a Készenléti Rendőrség egyes szervezeti elemei és négy megyei rendőr-főkapitányság hivatásos állománya számára.

A riadót az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap késő este.

A rendőrség honlapján megjelent közleményben azt írták: "A német kormány 2015. szeptember 13-án bejelentett intézkedéseire tekintettel az országos rendőrfőkapitány riadót rendelt el a Készenléti Rendőrség alárendeltségébe tartozó Határrendészeti Igazgatóság és Rendészeti Igazgatóság, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hivatásos állománya számára".

Vásárhelyen a Kenguruban, a Pelikánban és olvasóink jelzése szerint már a Hód-Mezőgazda központjában is rendőröket szállásoltak el.

                                                                 -------------------------------

..A dánok és svédek elég élesen egymásnak mentek migráns kérdésben.

                                                                --------------------------------

A belgák erőteljesen hangsúlyozzák a szárazföldi haderő bevetését az ISIS ellen.

                                                               ---------------------------------

23:40 pm Hegyeshalomnál eddig 10-11 ezer migráns lépett át a határon Ausztria felé.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2015.szeptember.14.

12:00 Eddig több mint 5000 migráns lépett be  Magyarország területére. 

16:00 pm  Magyarországot nem biztonságos országnak ítélte egy osztrák bíróság. ezért nem küldött vissza egy menekült nőt és gyermekét .

16:30 pm Rendőrök lesznek mindenütt az országban. Kiemelt készültséget rendeltek el a következő napokra az egész ország területére. Nem csak igazoltathatnak, hanem az ellenőrzés alá vont emberek ruháit, személyes holmijait, gépjárműveit is átvizsgálhatják.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség keményen kiosztotta az osztrák kancellárt.

Továbbra is ezrek tartanak nyugat felé. Szlovéniában is megjelentek a menekültek. Feltételezések szerint a déli határt kikerülve így akarnak Ausztriába érni.

Marokkói hackerek feltörték a kormány egyik honlapját.Egy fényképet mellékeltek figyelmeztetésként a menekültekkel rosszul bánó magyar kormánynak.

19:00 pm

image_2.jpg

             /fotó: MTI,/ Kelemen Zoltán Gergely!

 

Több száz fotós és újságíró jelenlétében helyére tolták a határt lezáró NATO drótos tehervagont. Egyelőre ez szolgál teljes torlaszként.

Nem csak a zöldhatárt zárták le, hanem légtér zár is van a szerb-magyar határon.

20:00 pm. Horgoson fennakadás nélkül jutnak még át buszokon a menekültek.Szerbia nem fogad vissza egy illegálisan határátlépő menekültet sem, a szerb  államtitkár szerint egész Görögországig kell visszavinni őket. Ott léptek ugyanis. először európai területre.

és egy kép Stockholmból ma

sthlm.jpg

 Foto: Paul Wallander, OBS MONTAGE

 Az EU-s belügyminiszterek megegyeztek 160 ezer migráns elosztásában.

22:26.kor kezdődik a Duna Tv-n az On the spot 9 hónap alatt a föld körül című filmje a legnagyobb szír menekült táborból.

278 komment
süti beállítások módosítása