Határonkívül

Határokon át, földön, vízen, levegőben

Csak a kopasz tények-summa summarum az elmúlt napokról

2015. szeptember 17. 18:42 - határonkivül

Migráns hullám? Népvándorlás? Invázió? Megszállás?Kiváltságos kívánságműsor ? A kántált fő szlogen : "Követeljük...."

2015.szeptember 15.-én éjfélkor Magyarország lezárta a déli szerb-magyar határt. 

Aztán ez történt:

roszke-horgony-hatar-menekultek.jpg

/fotó:szabadujsag.com/

Olvashattuk a kerítésépítés és az elkövetkezett határzár visszhangjait eleget a külföldi sajtókban.Olvashattuk, hogy látják ŐK a helyzetet nálunk. 

A legtöbb megjelent vélemény negatív kicsengésű bírálat volt, megturbózva "ütős" képekkel, fotókkal...szenvedő asszonyok, síró gyermekek, torz arcú, gumibotos rendőrök, sínek között fetrengő üvöltő család,vérző, dagad lábak, rongyos cipők, fájdalom az arcokon........

Igen. Ezek is pillanatok, jól elkapott pillanatok az utóbbi idők viharos történéseiről. Jól elkapott pillanatok, azért mert hatnak. Érzelmekre hatnak. Mintegy tesztelve az Európában élő embereket. A "jó" emberek hangot  is adtak megrendülésüknek, ugyanekkor habzó szájjal estek neki a racionálisabban gondolkodó,"rossz" honfitársaiknak.

Posztok, blogok, kommentek, vica és versa! Hogyan tudnánk ezt mi konstruktív vitákban eldönteni, kik ők, mit akarnak, hogy tudunk segíteni a legjobban? Miközben Európa politikusai, szakértői is összevissza beszélnek, nyilatkoznak, sőt, 2 naponta változtatják meg állásfoglalásaikat.

Hogyan tudnánk mi, polgárok országunkat védve, biztonságunkat megtartva úgy segíteni, hogy közben a hazánkba már bejutott éhezők, betegek, menekülők megbecsüljék és elfogadják az általunk nyújtott segítséget minden szinten?! 

Miközben azért még helyzet van! 

A "migránsok" vagy /invaderek/....mert szép lassan kiderül minek is kell neveznünk őket nagy csoportja maradt Röszkénél.Ültek, vártak.Majd késő délután egyre több fiatal, afgán provokatőr, a náluk jól bevált módszert alkalmazva ,elkezdte tüzelni a türelmetlen és fáradt tömeget.. /2015.szept.15.esti órák/

roszke-gyujtogatos.jpg

 /fotó:erdélyiblogspot.com/

/Hozzáteszem, aki a célországba igazán el akart jutni,(mert nem balhézni jött) , nos , ők már rég úton voltak Horvátország felé./

Igen, Horvátország felé. A horvát miniszter interjút adva nyilatkozott. Azt mondta, felkészültek, már 350!!! migránst fogadtak is, még további 1500!!!!! mehet. Nem gördítenek akadályt, bárkit átengednek ,feltartóztatás nélkül. /2015.szept.16./

Mára már változott a horvát álláspont. Határt zártak, ellenőriznek, az illegális, nem regisztrálót kitoloncolják.Mi az oka a változásnak? Hát a már jól ismert forgatókönyv. Ugyanaz mint a németek és osztrákok indoka.

Túl sokan vannak, ennyivel nem bírnak!!! Nem ennyire számítottak!!!! Már több mint 5700-an jutottak be.....

Mivaaan???

Csak kérdezem? Ezek a politikusok nem néznek híreket, nincsenek képben semmilyen szinten, mi zajlik körülöttük, a környező országokban? Őszintén, miért kell játszani a hülyét és miért kell előadni a meglepett szűzlányt? A túlterhelés alatt nyögő és küszködő országok EU felé indított segélykéréseit, kérdéseit, nyilatkozatait valahogy nem sikerül felfogni? 

A szerbek a határzár után szintén teszik a hülyét ! Azok, akik tulajdonképpen, buszokkal, vonatokkal szállították és zúdították ránk hang nélkül a Makedóniából hozzájuk toluló ember tömeget.

Nyilatkozzák, fogalmuk sem volt semmiről, Magyarország nem tájékoztatta őket, hogy mi várható a határzár után ? Mire készüljenek? Mivaaaan??

 Csak kérdezem, nem tűnt fel nekik az a sok nyilatkozat, az a sok közvetlen telefonos egyeztetés ami a magyar kormány részéről irányukba elment ? Nem tűnt fel a kerítés építés ami lassan 2 hónapja elkezdődött és amit hivatalosan bejelentettek.Mint mindent. Amiket utána bíráltak és támadtak is minden szinten.

Aztán a provokáció teret nyert a szerb rendőrök orra előtt. Szerb területről indított támadást a határvédelmünk ellen. Megdobálták kővel, vassal, botokkal, paprika sprayt használtak, gumikat gyújtogattak, kendővel az arcuk előtt fiatal, gizda férfiak. A teljes hatás kedvéért asszonyokat hoztak előre a "frontvonalba", gyerekeket használtak pajzsként, a színdarab az általuk megszokott módon zajlott a világsajtó meg harapott rá! Ahogy mindig is. A történteket nem részletezem, láthatta mindenki mi történt. Elmentek a legvégsőkig....Gyerekeket dobtak át a kerítésen!!!!!!! / az emberi élet, úgy mint legfőbb, érték náluk teljesen máshogy működik,cégér, transzparens, evidencia a mélységes szenvedéseikre, jelkép, de messze nem a legfontosabb érték...csak néha/Végül sikerült leverni a határ elleni támadást, sőt,egy nyilvántartásban lévő terroristát is sikerült elfogni és beazonosítani a támadók közül/2014.szept.15. délután és este/

csecsemo.jpg

         /fotó: mindenegyben.blog.hu/

A világsajtó pedig harapott. Mert ez már hírérték,Jól fotózható anyagot találtak, síró, öklendező csecsemőt anyja, apja karjában, aki a kegyetlen,magyar rendőrök könnygáz bombájától borzasztóan szenvedett......./Hogy került oda ???? Az első vonalba?? Ember az aki ODA és nem EL viszi a frontvonalból a kisgyermekét ??????????/

De a lényeg,hogy lehessen róluk megrázó képeket készíteni, ott legyenek a  főoldalakon.

A szerbeknek pedig a legnagyobb gondot és problémát /nem meglepő módon/ az jelentette, hogy a magyar rendőrök "átvízágyúztak" szerb területre......????? Mivaaaan?

Az egy cseppet sem zavarta őket, hogy a határzárat áttörő tömeget meg sem próbálták állítani, a támadás szerb területről jött a mi földünkre...Részükről ez teljesen rendben volt! :-S

Viszont továbbra is készségesen és folyamatosan szállítják a  a horvát és magyar határokhoz a illegális csoportokat.

                                                                  Horvátország

2015.szept.17.Jelen állás szerint a Horvátország segítséget kér!!!!!! Több mint 9000- en jutottak be, több helyen áttörték a határzárat. Agresszív, támadó szándékkal nyomulnak előre ,áttörtek a rendőrök sorfalán Tovarniknál. Zágrábban ülősztrájkot kezdtek, nem akartak kiszállni a vonatból, követelték, hogy vigyék őket a célországukba. Elutasítanak minden regisztrációt.  Ilocska faluban /Magyarország/megjelentek  az első Horvátországból érkező menekültek.Most Dél-Baranya felől próbálnak meg bejutni hozzánk.

A Baranya megyei rendőrfőkapitány szerint eddig 200 főt fogtak el. 

Krízis Tovarniknál:https://www.facebook.com/skynews/videos/1175229315824997/

A horvát hadsereg főparancsnoka megkapta a kiemelt készenlétre vonatkozó utasítást,válságstábot hívtak össze.

21:10 pm A horvát miniszter döbbenetes nyilatkozatot adott ki, közvetlenül a menekültekhez szólt. Ne gyertek, mert határzárat rendelek el, a szerb-horvát határra. nem tudtok innen tovább menni Európába. Maradjatok Szerbiában, Macedóniában.

                                                                     Németország

2015.szept.17.A német bevándorlási hivatal vezetője ma lemondott. Ő volt aki a virtuális meghívót küldte a szír menekülteknek. Egyre agresszívebb a tömeg mindenfelé. Különböző pontokon vannak agresszorok. Ultimátumos zsarolások, öngyilkossággal való fenyegetőzések. Közben német táborokban a menekültek sorozatos erőszakokat követnek el asszonyaikon. Civil szervetek egyre erősebben bírálják a német kormányt és hatóságokat.

Farkas György újságíró /24.hu/ :A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek, céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket.

Közben Berlinben egy iszlamista terrorista késsel támadt egy rendőrnőre, akit súlyosan meg is sebesített. A rendőrség lelőtte a támadót.

20:45 pm Kiterjesztett válsághelyzet Somogy és Baranya megyére is.

Mi pedig jobb dolgunk nem lévén gyűjtögetjük, szedegetjük a bátor és elszánt illegális határsértőket a déli országhatár mentén folyamatosan. Mert mi vagyunk olyan helyzetben ,amilyenben  nincs pl. Németország és Ausztria. Vezető nagyhatalom lettünk mára mi is......Európa határainak , jogrendszerének legnagyobb védelmezője .

Egyelőre itt tartunk most.

 

Frissítés folyamatosan lesz..

 

 

99 komment
süti beállítások módosítása