Határonkívül

Határokon át, földön, vízen, levegőben

Trolloknak

2015. március 30. 03:51 - határonkivül

Nem kíváncsi rád senki, nem fogod itt jól érezni magad, vita sem lesz, amint kellemetlenebb vagy, mint amennyire látványosan illusztrálod azt a sötétséget, ami ellen a blog létrejött, szó nélkül foglak kitiltani. Nem szeretnénk újra elolvasni azt az öt unásig ismert mondatot, amire a fajtád képes, nem fogjuk megint végignézni, ahogy besunyulsz egy ártatlan-semleges kommenttel, aztán provokálni kezdesz és végül jönnek a fenyegetések meg a nőgyűlölő trágárságok. Ne erőszakoskodj, ne rajtam kérd számon a szólásszabadságot, az igazságosságot és az emberbaráti viselkedést általában, hiszen a te definíciód, a léted alapja az, hogy ezeket lábbal tiprod. Keress fel egy jó szakembert, még talán van néhány éved, amit nem ilyen rettentően szánalmas anyagi-mentális-életstílusbeli nyomorban töltesz.

not-sure-if-troll.png

 

Idézek pár sort Puzsér Róberttől:

"A csatornák mélyéről feltörő mocsok illusztrálása gyanánt az internetes fórumok és kommentfelületek világát hozom fel előszeretettel. Riasztó tünet, amikor terminator208 vagy puncibaszo1985 egy aktuális témához - ami lehet közélet, kultúra vagy sport - hozzáteszi legfeljebb három szóban és legalább egy helyesírási hibával megterhelve, hogy "ez szar", hogy "nem érdekel", esetleg hogy "ostoba vagy". A helyzet valódi tragikuma, hogy ilyenkor a kommentelő véglény tényleg azt képzeli, hogy a világ egy olyan hely, amely csak arra vár, hogy ő valahova odaszarjon. A terminator208 és a puncibaszo1985 felhasználónevű emberi lárvák ott ülnek a monitor előtt, és azzal a mélységes meggyőződéssel gyártják egy közepesen debil általános iskolás szellemi érettségét tükröző egysorosaikat, hogy ennek a civilizációnak ők az urai, az ő ízlésük, az ő választásaik adnak értéket és mértéket a világnak. És sajnos igazuk van....."

 

Tehát: aki online ír valamit, annak ugyanúgy felelősnek kellene lennie szavaiért, mintha azokat hangosan mondaná ki.Gyávának lenni egyébként is borzasztóan béna dolog, az interneten és a való világban egyaránt.

Címkék: trollok

A bejegyzés trackback címe:

https://hataronkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr887318706