Határonkívül

Határokon át, földön, vízen, levegőben

Németországban megerőszakoltak egy magyar nőt

2016. szeptember 01. 20:12 - SodalisO

....a dolgok békés úton való rendezése...vagy aki rosszkor volt rossz helyen, így járhat...

                                                                 Megerőszakolnának.....

3000000717_2.jpg

 

Szegény magyar pára a türingiai Mühlhausenben rosszkor volt rossz helyen.

Aztán ha egyszer csak rájön azinger' szegény szerencsétlen eritreai kolbászokra, nos akkor nincs mit tenni, menni kell és jól elkapni valakit és adni a természet törvényeinek.

Mert ez ilyen egyszerű.

Gondolom, mindenről az áldozat tehet. Minek járkál hajnalban egy viadukt körül?! Egyedül?! Lehet rövid volt a szoknyája?!

A viktimológia szerint megtett mindent azért, hogy áldozattá váljon?? Talán túlzottan nőnek nézett ki ?! 

Vagy talán ezek az eritreai férfiak még nem kezdték el a nőkről szóló továbbképzést, tanfolyamot , a demokratikus és felvilágosult Németországban??...

Ott,ahol az álmaid valóra válhatnak, a korlátlan lehetőségek és a szebb jövő országában, liberális de kissé sajátos' szabályok mellett.

Szóval , kedves Németországba tartó , hazánkat hanyatt-homlok elhagyó nőtársaim!

Kedveseim! Puncikat bevarratni, fütyivágó bicska a zsebbe, vödröt a fejetekre ha az utcán járkáltok, szoknya mint olyan, rövid-hosszú, felejtős. Kockás , de még jobb a fekete asztalterítő a fejetekre, szemeteknél vágjatok két lukat, hogy orra ne essetek...A terítő nem baj ha egész testet eltakar, elfér alatta egy kibaszott nagy ásó, ami önvédelemre jól jöhet.

 

Hajrá!!!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hataronkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr911669920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása